Servicii

avem grijă de tot

Portofoliul nostru de servicii acoperă întreagă arie necesară ducerii la bun sfârșit a unui proiect complet de fit out.

Consultanță

Prin serviciile de consultanță, te ajutăm să obții claritate și sens în proiectul tău. Îți explicăm și te ghidăm prin toți pașii, de la soluția creativă la implementare, pentru ca proiectul tău să fie cel mai bun posibil.

Design

Etapa de design începe printr-o discuție cu designerul nostru. E momentul în care echipa își propune să înțeleagă nevoile și viziunea ta, punctul de pornire pentru tema de proiectare, prin care ajungem, împreună cu tine, la soluțiile creative ale proiectului.

Fit out

Fit out se poate rezuma prin design & build. Practic, prin serviciul de fit out, Zafit are capacitatea de a prelua un proiect din faza de idee și să-l predea la cheie.

Mentenanță

Fie că vorbim de mentenanță corectivă sau periodică, poți beneficia de aceste servicii în pachete special concepute pentru fiecare nevoie.

Mobilier

Când vorbim despre mobilier, poți beneficia de două variante: mobilierul custom și mobilierul gata făcut.

Relocare

Zafit oferă servicii de relocare companiilor care își mută spațiul într-o nouă locație. Relocarea este un serviciu complex, care implică o organizare riguroasă și în detaliu.

Contact

Hai să discutăm

Dacă ai un proiect în minte, contactează-ne și echipa noastră te va ghida prin toți pașii necesari pentru realizarea lui.