specialiști pe care te poți baza

Suntem antrenați pentru proiecte complexe de amenajări interioare și lucrări de construcții care necesită responsabilitate și atenție la detalii.

ZAFIT este un furnizor de top specializat în lucrări complete de amenajări pentru spații corporate și comerciale. Povestea noastră a început în Iași, din dorința de a transforma birouri și magazine obișnuite, în spații de lucru și retail confortabile, funcționale, care atrag clienți.

Soluțiile noastre sunt construite pornind de la realitatea afacerilor tale, iar modul în care dezvoltăm și oferim clienților un răspuns la o problemă e la fel de important ca soluția în sine.

Suntem o companie responsabilă, tratăm cu seriozitate și implicare fiecare proiect și livrăm mereu calitate. Acest lucru este posibil datorită echipei noastre: experimentată, atentă la detalii, creativă, care are tot timpul o atitudine potrivită față de client.

Prețuim cooperarea și tratăm orice proiect ca un proces de co-creare în care beneficiarul și colaboratorii participă activ pas cu pas în luarea deciziilor. Lucrăm cu și pentru oameni. 

ce ne diferențiază

Câștigăm respectul și încrederea celor cu care colaborăm prin cultivarea unor relații umane durabile. Acordăm mereu timp pentru a vedea lucrurile din perspectiva clienților și a partenerilor.

echipa zafit

Oamenii sunt cel mai important atu al unei companii, iar noi ne mândrim că îi avem pe cei potriviți în echipă: serioși, eficienți și pregătiți să accepte provocări. Fiecare dintre noi are o experiență profesională diferită de împărtășit, dar aceeași viziune comună.

Clienții noștri

Companii cu renume și branduri apreciate au avut încredere în noi să le creăm sau să le transformăm spațiile și suntem mândri că au ales serviciile noastre.