Companie

stress free
fit out

Suntem o companie de fit out cu experiență, care oferă servicii complete pentru birouri și spații comerciale.

Despre Zafit

Ne-am consolidat poziția pe piață printr-un management eficient și performant al fiecărui proiect realizat.

Să facem o treabă bună a devenit ca o obsesie pentru întreaga echipă Zafit. Și nu doar pe partea de execuție, ci și în privința întregului ansamblu de servicii pe care le oferim clienților.

Dezvoltarea a fost o consecință firească a modului în care am abordat orice proiect din portofoliu. Am observat atent nevoile clienților și astfel am reușit să transformăm Zafit în singura companie din zona Moldovei care oferă serviciul complet de fit out. Preluăm stresul de pe umerii clientului, coordonăm atent fiecare etapă a proiectului și oferim soluții integrate și de calitate.

Zafit performează datorită unei echipe consolidate și experimentate. Împărtășim aceeași viziune și aceleași valori. Prin seriozitate, onestitate, responsabilitate, transparență, atenție la detalii și grijă pentru oameni, suntem garanția că proiectul va fi așa cum ți l-ai imaginat. Poate chiar mai bun.

Ce ne diferențiază

Prin serviciul complex Stress Free Fit Out, avem grijă ca tu să nu ai nicio grijă.

Atât în etapa de consiliere, cât și în cea de implementare, oferim întotdeauna cele mai optime soluții, individualizate în funcție de nevoile și cerințele tale.

Ne place să ne facem treaba bine. E cartea noastră de vizită și garanția succesului companiei tale și a noastre.

Valorile noastre

Lucrurile în care credem și care ne motivează au fost un fundament real de la bun început, un ghid care a reușit să ne ajute să evoluăm până astăzi și ne vor ajuta mereu, în viitor.

Onestitate

Explicăm totul până la cel mai mic detaliu, pentru ca tu să știi mereu ce urmează. Căutăm întotdeauna să găsim soluții la orice provocare, pe care apoi le optimizăm. Suntem transparenți în tot ceea ce facem și parteneri de încredere pentru tine.

Responsabilitate

Știm ce facem și ne asumăm fiecare decizie și acțiune. Nu forțăm lucrurile acolo unde datele nu sunt foarte bine cunoscute și explicăm clientului fiecare amănunt, cu simț de răspundere.

Atenție la detalii

Ne definește lucrul făcut bine și corect. Atenția la detalii înseamnă grijă și implicare, iar fără credința că succesul unui proiect nu are loc de “merge și așa”, nu am putea oferi calitate premium proiectelor noastre.

Grija pentru oameni

Fiecare etapă a proiectelor noastre e despre oameni. Înțelegem că spațiile pe care le creem trebuie să fie pentru ei și să ofere experiențe plăcute care să îi facă mai fericiți și mai productivi la locul de muncă. Credem mult în echipa noastră și prețuim fiecare parteneriat.

Servicii

Portofoliul nostru de servicii acoperă întreaga arie necesară ducerii la bun sfârșit a unui proiect complet de fit out.

Zafit în presă

Clienții noștri

Companii cu renume au avut încredere în noi să le creăm sau să le transformăm spațiile și suntem mândri că au ales serviciile noastre.

Contact

Hai să discutăm

Dacă ai un proiect în minte, contactează-ne și echipa noastră te va ghida prin toți pașii necesari pentru realizarea lui.