Fit out

Fit out se poate rezuma prin design & build. Practic, prin serviciul de fit out, Zafit are capacitatea de a prelua un proiect din faza de idee și să-l predea la cheie.

Când vii la noi și ne povestești ce îți dorești, trecem împreună printr-un proces de cunoaștere. Îți înțelegem viziunea și căutăm să o transpunem în realitate cât mai fidel posibil. După ce ne punem de acord cu privire la detalii, noi ne apucăm de treabă, iar tu ai timp de alte lucruri importante pentru compania ta.

Fit out înseamnă complet. Iar când vorbim despre fit out în domeniul nostru, avem grijă de tot, de la proiectare și amenajări interioare până la mobilare. Totul rămâne în sarcina noastră, iar implicarea ta este minimă.

1

Etapa de brief

Suntem gata să ascultăm și să luăm notițe, acestea din urmă tranformându-se într-un brief care ne asigură de înțelegerea adevăratei nevoi.

2

Etapa de design

Vom crea proiectul de design care să reflecte cel mai bine dorințele tale notate în brief. În final vom livra un proiect complet numai bun de implementat.

3

Etapa de construcție

Fără alte discuții, trecem la treabă. Cu un management de proiect performant și o echipă de specialiști în spate asigurăm livrarea conform proiectului, în timp și la bugetul stabilit.

Ultimul proiect de Fit out

ArtDent Clinic

Contact

Hai să discutăm

Dacă ai un proiect în minte, contactează-ne și echipa noastră te va ghida prin toți pașii necesari pentru realizarea lui.