Design

Creăm spații centrate pe nevoile echipei, care creează, prin estetic și funcțional, experiențe pozitive de lucru pentru oameni.

Etapa de design începe printr-o discuție cu designerul nostru. E momentul în care echipa își propune să înțeleagă nevoile și viziunea ta, punctul de pornire pentru tema de proiectare, prin care ajungem, împreună cu tine, la soluțiile creative ale proiectului.

Prin analiză și iterații, luând în calcul atât obiectivele funcționale cât și estetice ale spațiului, designerii noștri înglobează viziunea ta într-o soluție ideală care să satisfacă obiectivele prestabilite. Îți prezentăm machete și randări 3D realistice, ca să știi cum va arăta spațiul dinainte să trecem la treabă pe șantier.

1

Etapa de brief

Suntem gata să ascultăm și să luam notițe, acestea din urmă transformându-se într-un brief care ne asigură de înțelegerea adevăratei nevoi.

2

Etapa de cost

Pe baza briefului validat de tine îți putem spune exact cât te costă pentru a lucra impreuna. Tot acum, stabilim si termenele de livrare.

3

Etapa de lucru

Fără alte discuții, trecem la treabă. Ne vom întâlni periodic pentru a valida pașii de lucru, vom căuta mereu să te știm mulțumit și vom livra un proiect care să reflecte în totalitate așteptările tale.

Ultimul proiect de Design

Modular Services

Contact

Hai să discutăm

Dacă ai un proiect în minte, contactează-ne și echipa noastră te va ghida prin toți pașii necesari pentru realizarea lui.