ZAFIT este furnizor de servicii complete pentru amenajarea birourilor si a spatiilor comerciale, cu experienta in executarea tuturor tipurilor de lucrari de constructii de interior.

De la consultanta si design, la executia propriu-zisa a lucrarilor de amenajare si pana la servicii prin care ramanem aproape de clientii nostri, am invatat sa tratam fiecare etapa cu mult profesionalism si dedicare.

Deoarece activitatea noastra se invarte in jurul oamenilor, avem mereu langa noi oamenii potriviti care impreuna, in procesul de lucru respecta cu strictete obiectivele companiei, astfel reusind sa livram cele mai bune rezultate.

Obiectivul de bază al companiei noastre este de a asigura servicii de înaltă calitate în vederea asigurarii conformității cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a crește satisfacția clientului.

Suntem focalizati pe a crea parteneriate de lunga durata cu clientii pentru a intelege nevoile acestora, astfel sa putem livra mereu servicii adaptate la nevoile reale.

Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata pana in acest moment si promitem sa fim mereu peste asteptari.

ZAFIT este marca a societatii ZAFIT SRL, societate care a luat fiinta in 2005.

Date de identificare:

Cod de Identificare Fiscala: RO17221677
Numar Registrul Comertului: J22/363/2005

Suntem pregatiti sa oferim solutii specifice pentru fiecare client.

Avem clienti diferiti, dar rezultatele intotdeauna au fost la fel. Am invatat sa intelegem clientul si nevoile specifice domeniului de lucru, fapt care ne ajuta sa avem un parcurs frumos al colaborarilor.

Datorita experientei, oferim cele mai bune rezultate.

Sunt multe motive pentru care suntem un partener potrivit, insa cel pe care il consideram ca fiind atuul nostru, este RESPONSABILITATEA de care dam dovada in fiecare proiect.