Amenajări

Amenajări birouri și spații comerciale

Indiferent că suntem contractați pentru un proiect integrat sau pentru transformarea unui spațiu existent, răspundem cu promptitudine și profesionalism în fiecare caz. Ne place să oferim soluții creative așa că studiem fiecare proiect în detaliu, luăm în calcul unghiuri și abordări diferite. Propunerile noastre de soluții sunt întotdeauna rezultatul unei documentări riguroase, care verifică mai multe variante de rezolvare.
Fiecare proiect este coordonat de un inginer dedicat care asigură îndeplinirea termenelor și respectarea standardelor de calitate.
Executăm toate tipurile de lucrări de construcții de interior: pereți din gips carton standard sau rezistent la foc, zugrăveli, pereți mobili, sisteme pentru tavane suspendate și panouri acustice, soluții complete pentru pardoseli, uși din sticlă și lemn, placări pereți cu sticlă sau PAL.
Rămânem aproape de clienții noștri și după predarea lucrărilor prin servicii de mentenanță pentru că înțelegem că întreținerea unui spațiu perfect operațional este un proiect de lungă durată.